واکنش آلمان به طرح شهرک‌سازی اسرائیل در کرانه باختری؛ فورا این طرح را متوقف کنید

مارتین گیزه، معاون سخنگوی وزارت خارجه آلمان، روز چهارشنبه با محکوم کردن فراخوان رژیم صهیونیستی برای ساخت بیش از ۱۰۰۰ واحد مسکونی در کرانه باختری، این اقدام را «مخل مسیر پایان اشغال» و «تهدیدکننده راه‌حل دو دولتی» خواند و از دولت اسرائیل خواست تا فوراً طرح شهرک‌سازی E۱ را متوقف کند.

گیزه در کنفرانس خبری در برلین گفت که اجرای پروژه E۱ عملاً کرانه باختری را به دو نیم تقسیم کرده و آن را از بیت‌المقدس شرقی جدا می‌کند و راه‌حل دو دولتی را غیرقابل اجرا می‌سازد.

خبر مرتبط
اسرائیل خواستار آغاز خلع سلاح در غزه از این تاریخ شد

رژیم صهیونیستی خواستار شروع فرآیند خلع سلاح در نوار غزه از تاریخ هفت اکتبر آینده شده است.

وی تأکید کرد که آلمان هیچ تغییری در مرزهای ۱۹۶۷ را که مورد توافق طرف‌های درگیر نبوده باشد، به رسمیت نخواهد شناخت.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آلمان با اشاره به اینکه جامعه بین‌المللی و دیوان بین‌المللی دادگستری خواستار پایان اشغال کرانه باختری هستند، افزود: «ما بار دیگر از اسرائیل می‌خواهیم که برنامه‌های شهرک‌سازی E۱ را متوقف کرده و ساخت شهرک‌ها در کرانه باختری را متوقف کند.»

گیزه در پایان تأکید کرد که آلمان به همکاری با شرکای اروپایی و بین‌المللی خود برای ایجاد شرایط لازم برای صلح پایدار و راه‌حل دو دولتی مبتنی بر مذاکره ادامه خواهد داد و هرگونه برنامه اسرائیل برای الحاق را به وضوح رد می‌کند.

این موضع‌گیری در حالی صورت می‌گیرد که شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی همواره با محکومیت گسترده جامعه بین‌المللی مواجه شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.