خبر مهم درباره واردات برق از ترکیه به ایران+ جزئیات

مصطفی رجبی مشهدی، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی درباره جزئیات واردات برق از ترکیه برای تامین انرژی پتروشیمی‌ها اظهار کرد: همه هماهنگی ها انجام شده و طرف ترکیه‌ای هم برای انتقال برق به ایران آماده است.

وی افزود: قراردادهای مربوط به این موضوع برای شرکت‌ های پتروشیمی آماده شده و در حال حاضر، روند اجرایی آن در انتظار اقدام این شرکت‌‌ها است یعنی شرکت‌‌های پتروشیمی باید برای دریافت برق وارداتی وارد عمل شوند.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: بر این اساس قرار است ۴۵۰ مگاوات برق از ترکیه وارد شود. وی تاکید کرد: امسال حداکثر ۱۰۰۰ مگاوات از برق پتروشیمی‌های آسیب دیده  از شبکه سراسری تامین شد.

رجبی مشهدی رقم کنونی تامین برق پتروشیمی‌ها را نیز ۶۵۰ مگاوات عنوان کرد. وی خاطرنشان کرد: همچنین سالانه حدود ۵۰۰ مگاوات برق از کشورهای ترکمنستان و ارمنستان وارد کشور می‌‌شود.

معاون وزیر نیرو یادآور شد: این اقدام علاوه بر کمک به تأمین برق مورد نیاز کشور، در کاهش مصرف سوخت نیروگاه‌‌ها، تقویت پایداری شبکه و پشتیبانی از تأمین برق بخش صنعت موثر خواهد بود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.