واکنش ژاپن، ترکیه و استرالیا به توافق ایران و آمریکا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۷۶۶۵۳ سایت خوان

مهر : توافق ایران و آمریکا با واکنش گسترده مقامات کشورهای مختلف مواجه شده است.

صدراعظم آلمان اعلام کرد: من از توافق بین ایالات متحده و ایران که یک دستاورد دیپلماتیک مهم است، استقبال می‌کنم. این توافق راه را برای یک اقتصاد جهانی پویاتر و یک خاورمیانه امن‌تر هموار می‌کند و اجرای آن با عزم و پشتکار مهم است.

خبر مرتبط
فوری/ بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا

دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با صدور بیانیه‌ای درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا تاکید کرد که بر اساس توافقات انجام شده، جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافته و به علاوه، محاصره دریایی علیه ایران بلافاصله و به طور کامل خاتمه می‌یابد.

ژاپن:

نخست وزیر ژاپن نیز گفت: ما از یادداشت تفاهم آمریکا و ایران با هدف پایان دادن به خصومت‌ها استقبال می‌کنیم.

ترکیه:

وزیر امور خارجه ترکیه تاکید کرد:ما از توافق بین آمریکا و ایران استقبال می‌کنیم و آن را گامی در جهت صلح پایدار در منطقه می‌دانیم.

استرالیا:

نخست وزیر و وزیر امور خارجه استرالیا در بیانیه ای مشترک اعلام کردند: از توافق بین ایالات متحده و ایران استقبال می‌کنیم.استرالیا پیوسته خواستار کاهش تنش و پایان درگیری، از جمله در لبنان، بوده است.ما خوشحالیم که توافق بین واشنگتن و تهران شامل گام هایی برای بازگشایی تنگه هرمز است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن