اختلاف در کاخ سفید بر سر ایران بالا گرفت/ ونس، ویتکاف و کوشنر در برابر هگست و روبیو

اسرائیل‌هیوم در گزارشی نوشت: یک مناقشه داغ در کاخ سفید بین مقامات ارشد آمریکا بر سر سیاست برخورد با ایران رخ داده است.

جی‌دی ونس، استیو ویتکاف و جرد کوشنر برای توافق اولیه جهت پایان جنگ فشار می‌آورند، در حالی که پیت هگست و مارکو روبیو خواستار فشار و حمله هستند.

ترامپ، در نهایت تصمیم گرفت به مذاکرات فرصت دیگری بدهد، اما از ونس به خاطر اجازه دادن به ایران برای تعلل انتقاد تندی کرد.

خبر مرتبط
ترامپ: آماده اقدام هستیم/ تا زمانی که به توافق نرسیم، هیچ تحریمی علیه ایران لغو نخواهم کرد +فیلم

رئیس جمهور آمریکا گفت: اگر پاسخ‌های ۱۰۰٪ صحیحی از ایران دریافت کنیم، در زمان، تلاش و جان افراد زیادی صرفه‌جویی خواهیم کرد.

نتانیاهو و محمد بن زاید، از موضع سخت حمایت کردند، در حالی که عربستان سعودی و قطر ترجیح می‌دهند از تشدید تنش‌ها اجتناب کنند.

در تماس دیرهنگام با ترامپ، نتانیاهو از تاکتیک‌های تعلل ایران ابراز ناامیدی کرده.

ترامپ در انتظار پاسخ ایران است؛ پس از آنکه وزیر کشور پاکستان امروز با مقامات ارشد سپاه پاسداران در تهران دیدار کرده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.