هرگونه فعالیت‌ دریایی در خزر ممنوع شد

هواشناسی مازندران روز پنجشنبه صدور هشدار سطح زرد، پیش بینی کرد که دریای خزر در با وزش باید شدید مواج خواهد شد و برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.

هواشناسی با بیان اینکه این سامانه ناپایدار جوی نواحی ساحلی و دور از ساحل را تحت تأثیر قرار خواهد داد، پیش بینی کرد که بیشینه سرعت وزش باد در مناطق نزدیک ساحل تا ۱۴ و در فراساحل نیز تا ۱۷ متر بر ثانیه برسد که این امر باعث شکل گیری امواج ۱.۵ تا ۲.۴ متری در متاطق نزدیک ساحل و در فراساحل نیز ۲ تا ۳.۲ متری می شود و برای فعالیت‌های دریایی مناسب نخواهد بود.

هواشناسی، غرق شدن قایق‌ها و شناورهای گردشگری و احتمال غرق شدن شناورهای صیادی، اختلال در فعالیت صیادان پره، ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر، تردد شناورها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی اختلال در تردد شناورهای بزرگ را اثر مخاطره این سامانه ناپایدار دریایی اعلام و نسبت به وقوع آن در طی این مدت هشدار داد.

هواشناسی مازندران در این اخطاریه سطح زرد، قایقرانی، فعالیت های گردشگری و صیادی را در طی این مدت ممنوع اعلام و بر لزوم مراقبت و احتیاط در تردد شناورهای بزرگ تاکید کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.