چند خودروی خارجی به کشور وارد شد؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۲۰۰۸۹ سایت خوان

تسنیم : در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ حدود ۲۵ هزار دستگاه خودرو از گمرکات کشور ترخیص شده است.

چند خودروی خارجی به کشور وارد شد؟

بر اساس تازه‌ترین آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ حدود ۲۵ هزار دستگاه خودرو به ارزش تقریبی ۵۰۰ میلیون دلار از گمرکات کشور ترخیص شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مقایسه این ارقام با دوره مشابه سال گذشته نشان می‌دهد که واردات خودرو روندی صعودی  داشته است؛ به‌طوری‌که در پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۴، حدود ۱۹ هزار و ۵۸۶ دستگاه خودرو به ارزش ۴۳۲ میلیون دلار وارد کشور شده بود، در حالی که در پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۳ این رقم تنها ۱۵ هزار و ۵۰۴ دستگاه با ارزش ۳۱۷ میلیون دلار بود.

به این ترتیب، میزان واردات خودرو در شش ماهه سال جاری نسبت به پنج ماهه سال جاری از نظر تعداد بیش از ۳۰ درصد و از نظر ارزش حدود ۲۷ درصد رشد نشان می‌دهد.

بر اساس اعلام منابع گمرکی، هم‌اکنون ترخیص خودرو از ۲۵  گمرک اجرایی کشور انجام می‌شود و روند ورود خودروهای جدید به بازار در ماه‌های آینده نیز تابع سیاست‌های ارزی و تصمیمات وزارت صمت در خصوص ثبت سفارش و تخصیص ارز خواهد بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن