اسماعیل بقایی: نفاق و بی‌عملی و حرف‌های توخالی بس است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۹۸۹۹۳ سایت خوان

مهر : سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی با اشاره به تشدید نسل‌کشی و اوضاع فاجعه‌بار انسانی در غزه با حمایت همه جانبه غرب از رژیم صهیونیستی نوشت: نفاق و بی‌عملی و حرف‌های توخالی بس است.

اسماعیل بقایی: نفاق و بی‌عملی و حرف‌های توخالی بس است

اسماعیل بقایی، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در پیامی در شبکه ایکس با اشاره به تشدید نسل‌کشی و اوضاع فاجعه‌بار انسانی در غزه با حمایت همه جانبه غرب از رژیم صهیونیستی نوشت: «رژیم صهیونیستی با استفاده از تسلیحات ساخت غرب به کشتار ادامه می‌دهد؛ با همراهی غرب غزه را دچار قحطی و گرسنگی می‌کند؛ با وتوهای آمریکا و پشتیبانی غرب از هرگونه پاسخگویی و بازخواست مصون نگاه داشته می‌شود.

همین الان هم بسیار دیر است: نفاق و بی‌عملی و حرف‌های توخالی بس است. مسئولیت مشترک همه ماست که برای نجات جلوگیری از از امحای دسته‌جمعی مردم مظلوم غزه بر اثر گرسنگی و تشنگی همین اکنون اقدام کرد.

جنایتکاران بی‌رحم را باید مهار کرد و به بی کیفرمانی آنها پایان داد.»

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن