تعلیق پرواز شرکت‌های هواپیمایی به خاورمیانه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۹۰۶۳۰ سایت خوان

ایرنا : رویترز نوشت: حملات (رژیم) اسرائیل علیه ایران، شرکت های هواپیمایی بین المللی را وادار کرده تا پروازها به برخی مقاصد خاورمیانه را به دلیل بسته بودن حریم های هوایی و نگرانی های امنیتی به تعلیق در آورند.

تعلیق پرواز شرکت‌های هواپیمایی به خاورمیانه

با ورود درگیری ها به مرحله ای جدید به دنبال حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران، برخی از شرکت های هواپیمایی پروازها به مقاصدی مانند دبی و دوحه قطر را لغو کرده اند.

رویترز به لغو پروازهای شرکت های هواپیمایی ایر بالتیک لتونی، اییروفلات روسیه، شرکت هواپیمایی ایر اروپای اسپانیا، ایرفرنس، کی ال ام فرانسه به مقاصد دبی و ریاض در بین بسیاری دیگر از شرکت های هواپیمایی اشاره کرد.

بر اساس این گزارش، شرکت لوفت هانزا پروازهایش از مبدا و به مقصد بیروت را به تعلیق در آورد و پروازها به امان و اربیل نیز تعلیق شده است. این شرکت هواپیمایی آلمانی افزود: از استفاده از حریم هوایی کشورهای درگیری تا اطلاع بعدی خودداری خواهد کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن