خرید توافقی پیاز کلید خورد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۷۸۳۰۸ سایت خوان

ایرنا : معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با رد شایعات درباره تأثیر قیمت تضمینی بر تغییر الگوی کشت گفت: خرید توافقی پیاز برای حمایت از کشاورزان آغاز شده و شخم برخی مزارع گندم تنها ناشی از خشکسالی بی‌سابقه و کاهش منابع آب است.

خرید توافقی پیاز کلید خورد

مجید آنجفی با تأکید بر آغاز خرید توافقی پیاز برای جلوگیری از زیان کشاورزان، گفت: این اقدام در راستای حمایت از تولیدکنندگان، متناسب‌سازی قیمت بازار و حفظ پایداری تولید صورت گرفته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره گندم افزود: قیمت‌گذاری این محصول تابع مصوبات شورای قیمت‌گذاری است و وزارت جهاد به‌عنوان عضو شورا تمام تلاش خود را برای افزایش قیمت متناسب با هزینه‌های تولید به کار بسته است.

کشت جایگزین گندم، نتیجه خشکسالی است نه قیمت

آنجفی تصریح کرد: برخلاف برخی فضاسازی‌ها، کشت جایگزین گندم ریشه در خشکسالی شدید، بحران منابع آبی و خسارات سنگین مزارع دارد و نه در قیمت خرید تضمینی.

وی از پیگیری مجوز صادرات سیب‌زمینی نیز خبر داد و گفت: تنظیم بازار داخلی با واردات مدیریت شد و اکنون صادرات در دستور کار است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن