در ۱۰ ماهه ۱۴۰۳؛

ترانزیت جاده‌ای چقدر رشد کرد؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۴۹۳۲۰ سایت خوان

ایرنا : معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اعلام کرد که ترانزیت جاده‌ای در ۱۰ ماهه امسال رشد ۲۷ درصدی را تجربه کرده است.

ترانزیت جاده‌ای چقدر رشد کرد؟

هدی خضری عصر چهارشنبه در نشست وزیر راه و شهرسازی با تشکل‌های صنفی حمل و نقل بین‌المللی افزود: بالاترین رکورد حمل و نقل ترانزیت در سال ۱۴۰۲ با حمل ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار تن کالا توسط ۶۳۶ هزار دستگاه کامیون و تریلی کسب شد که بیش از ۹ میلیون و ۳۹۰ هزار تن آن محصولات غیر نفتی بود.

وی گفت: خوشبختانه در ۱۰ ماهه ۱۴۰۳ مجدد به این رکورد دست یافتیم؛ رکوردی که در هم‌سنجی با پارسال رشد ۲۷ درصدی نشان می‌دهد.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری خاطرنشان‌کرد: پس از دوره کرونا شاهد سیر صعودی در حوزه حمل و نقل جاده‌ای در کشور هستیم.

خبر مرتبط
اعلام آمار ترانزیت کالا در ۱۰ ماهه امسال

دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی اعلام کرد که در ۱۰ ماهه امسال ۱۴.۷ میلیون تن کالا ترانزیت شده است.

وی بیان داشت: در کل کشور یک هزار و ۸۷۵ شرکت فعال در حوزه حمل و نقل بین المللی فعالیت می‌کنند که مشتمل بر ۵۰ هزار ناوگان فعال و ۴۰ هزار راننده است.

خضری با اشاره به مشکلات به وجود آمده برای رانندگان ترانزیت ایرانی در مرز بازرگان، گفت: این مشکل ناشی از تصمیماتی است که در دهه‌های قبل گرفته شده و امروز تبعات آن را در حوزه ترانزیت پرداخت می‌کنیم، اما با سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به ترکیه این مشکل تا حدودی برطرف شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن