مخالفت اسماعیل خطیب با مذاکره ایران و آمریکا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۴۷۹۵۴ سایت خوان

وزیر اطلاعات گفت: هر کسی که صادق باشد، ایران، اسلام و انقلاب برای صداقت احترام قائل است و هرجا تزویر و استکبار، دشمنی و ظلم باشد، ایران مقاومت خواهد کرد.

مخالفت اسماعیل خطیب با مذاکره ایران و آمریکا

حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات دولت وفاق ملی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در رابطه با روابط ایران و آمریکا و با اشاره به اظهارات اخیر خود درباره مذاکره با آمریکایی‌ها، تصریح کرد: انقلاب اسلامی تجربه ممتدی در این مذاکرات دارد که نمونه بارز آن برجام است. مذاکراتی که در عمان شد، مذاکراتی که پیرامون آن دارایی‌های ما در قطر و کره جنوبی اتفاق افتاد، در هیچ کدام از آنها آمریکایی‌ها به وعده‌های خود عمل نکردند.

وزیر اطلاعات گفت: هر کسی که صادق باشد، ایران، اسلام و انقلاب برای صداقت احترام قائل است و هرجا تزویر و استکبار دشمنی و ظلم باشد، ایران مقاومت خواهد کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا شما با این شیوه مذاکره مخالفت دارید، مطرح کرد: با این شیوه بله با مذاکره تحمیلی مخالف هستم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن