بازار ارز تغییر مسیر داد/ افزایش قیمت ریال عمان
به گزارش اقتصادنیوز، انجمن جهانی خطوط هوایی IATA پیشبینی کرد که درآمد صنعت در سال ۲۰۲۵ به بیش از یک تریلیون دلار و تعداد مسافران به رکوردی بیسابقه برسد، با وجود اینکه رئیس این انجمن، ویلی والش روز سهشنبه گفت که مشکلات "غیرقابل قبول" در تأمین هواپیماهای جدید وجود دارد.
براساس گزارش رویترز، خطوط هوایی در سرتاسر جهان با تأخیر در تحویل جتها که ناشی از مشکلات بوئینگ (BA.N) است، رشدشان مختل شده است. بدون هواپیماهای جدید و کارآمدتر، خطوط هوایی میگویند نمیتوانند هزینههای سوخت را کاهش دهند در حالی که مسافران بیشتری را جابهجا کنند.
ویلی والش، مدیر کل انجمن بینالمللی حمل و نقل هوایی، به خبرنگاران در ژنو گفت: "ما به آنها زمان دادهایم. فکر میکنم صبر ما تمام شده است. وضعیت غیرقابل قبول است."
والش گفت که تأمینکنندگان مانند "نیمهانحصارها" عمل میکنند و به نظر میرسد از مشکلاتی که ایجاد کردهاند بهرهبرداری میکنند. منتقدان میگویند که این تأخیرها قیمت قطعات یدکی را افزایش داده و برای تأمینکنندگان سودی کلان ایجاد کرده است که به هزینه خطوط هوایی است.
والش گفت: "ما باید فشار را افزایش دهیم و شاید به دنبال حمایت باشیم تا تأمینکنندگان کلیدی را وادار کنیم که به کار خود سامان دهند."
والش قبلاً رئیس بریتیش ایرویز و شرکت مادر آن IAG (ICAG.L) بود. ایرباس، بزرگترین سازنده هواپیما در جهان، در ماه ژوئیه هدفهای تحویل را کاهش داد و بوئینگ به دلیل اعتصاب و توجه بیشتر نظارتی پس از یک بحران ایمنی، تولید را کند کرده است. سازندگان موتور نیز با مجموعهای از مشکلات مواجه شدهاند.
صنعت هوافضا میگوید که به تدریج به حالت عادی بازمیگردد اما درباره فشارهای تأمین تا سال ۲۰۲۵ هشدار داده است. این اولین بار نیست که صنعت هواپیمایی به تأمینکنندگان خود انتقاد میکند.
در سال ۲۰۲۳، والش گفت که خطوط هوایی "فراتر از ناامیدی" از کمبود هواپیماهای جدید و قطعات یدکی هستند. در ژوئن سال گذشته، خطوط هوایی از IATA خواستند که با سازندگان هواپیما مذاکره کند تا به دنبال راهحلی باشد. منابع صنعتی گفتند که با وجود حداقل یک جلسه از این قبیل، پیشرفت ملموسی حاصل نشده و بسیاری از تأمینکنندگان هنوز از پاندمی آسیب دیدهاند. با وجود این مشکلات، IATA گفت که انتظار دارد صنعت هواپیمایی به یک ثبات برسد.
با این حال وقت آن رسیده تا سری به بازار ارز تهران بزنیم و از آخرین قیمت ارزهای رسمی پرطرفدارترین مقاصد گردشگری ایران آگاه شویم.
قیمت دینار عراق امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۳
امروز در بازار قیمت دینار عراق نسبت به روز گذشته ثبات را در پیش گرفت و ۵۵ تومان نرخ گذاری و خرید و فروش شد.
آخرین نرخ ریال عمان
قیمت ریال عمان در حالی امروز را سپری کرد و به پایان رساند که در مقایسه با شیب نزولی روز گذشته، ۱۱۵۰ تومان افزایش داشته است. هر ریال عصر امروز به کانال صعودی بازگشت و ۱۸۹۳۵۰ تومان ارزش گذاری شد.
نرخ برابری ریال عمان و دلار آمریکا هم امروز در بازار به ۲.۶ رسیده است.
قیمت رینگیت مالزی امروز
شرق آسیا هم امروز شاهد روند صعودی قیمت ارز در مقایسه با روز گذشته بود و هر رینگیت مالزی معاملات را در شرایطی به پایان رساند که 16410 تومان قیمت گذاری و خرید و فروش شد تا رشد ارزش 70 تومانی داشته باشد.
نرخ امروز بات تایلند در بازار
معاملات بازار ارز امروز برای بات تایلند به شکلی سپری شد که به مانند ارزهای مرور شده روند صعودی را در پیش گرفت و 2150 تومان معامله شد. هر بات نسبت به روز پیش چهار تومان گران شده است.
قیمت لیر ترکیه امروز
امروز معامله گران شاهد روند افزایشی قیمت لیر ترکیه در مقایسه با عصر روز شنبه هستند، هر لیر در حالی امروز را تمام کرد که 10 تومان گران و 2080 تومان قیمت گذاری شد.
نرخ برابری لیر ترکیه و دلار آمریکا هم امروز در بازار به 0.031 رسیده است.
آخرین نرخ منات آذربایجان
منات آذربایجان هم امروز در جریان مبادلات ارزی بازار تهران روندی جز افزایش را برای خود متصور ندید تا نسبت به روز گذشته 230 تومان گران شده باشد. هر منات عصر امروز 42720 تومان خرید و فروش شد.
قیمت امروز درام ارمنستان
امروز همچنین قیمت درام ارمنستان هم سیر صعودی را دنبال کرد و روز را در شرایطی سپری کرد و به پایان رساند که یک تومان گران و 184 تومان ارزش گذاری شد.
آخرین قیمت درهم امارات
درهم امارات هم در حالی امروز در بازار ارز تهران خرید و فروش شد که خلاف سیر روز گذشته قدم در مسیر افزایش گذاشت و با تجربه رشد 108 تومانی، 19881 تومان قیمت خورد.
قیمت لاری گرجستان در بازار
در نهایت امروز برای لاری گرجستان سرنوشتی جز افزایش متصور بود و هر لاری عصر روز دوشنبه و در پایان فعالیت بازار ارز 160 تومان ارزان و 26220 تومان خرید و فروش شد.
خلاصه معاملات امروز بازار ارز تهران حکایت از روند صعودی قیمت ها خلاف سیر روزهای گذشته دارد و امروز هم طبق روال همیشه ریال عمان بیشترین میزان افزایش قیمت را به نام خود ثبت کرد و کمترین میزان رشد ارزش را هم درام ارمنستان و لیر ترکیه داشت.
معامله گران بر این باورند که سقوط دولت بشار اسد در سوریه و همچنین تحولات اقتصادی نقش مهمی در نوسان مثبت قیمت ها داشته است و با افزایش قیمت دلار سایر ارزها نیز در مسیر صعودی قرار گرفتند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.