دلیل اصلی تعطیلی ۵ ایستگاه خط یک مترو اعلام شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۹۹۳۰۵ سایت خوان

ايسنا : دبیر شورای ترافیک استانداری تهران از بازسازی و بهسازی زیرساخت‌های خطوط ریلی خط یک متروی تهران حدفاصل ایستگاه‌های شوش تا شهرری خبر داد

دلیل اصلی تعطیلی 5 ایستگاه خط یک مترو اعلام شد

  ابوالفضل دربانی با اعلام این خبر و  با اشاره به بهسازی زیرساخت‌های برخی از خطوط ریلی خط یک متروی تهران گفت: در روزهای تعطیل متروی تهران ناوگای حمل و نقل عمومی در ایستگاه‌های تعطیل مستقر و خدمت رسانی و جابه جایی مسافران با اتوبوس انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت و ایمنی حرکت قطارها، ایستگاه‌های ترمینال جنوب، شهید بخارایی، علی آباد، جوانمرد قصاب و شهرری در روزهای جمعه سرویس دهی نخواهند داشت و تعطیل هستند.

دربانی گفت: طی هفته آینده با توجه به تعطیلات پیش رو طی روزهای دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و جمعه ۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۶ شهریور ماه و روزهای پنج شنبه و جمعه ۲۲، ۲۳ و ۳۰ شهریورماه خدمات دهی انجام نمی‌شود.

دبیر شورای ترافیک استانداری تهران عنوان کرد: برای رفاه حال مردم و شهروندان، هماهنگی‌های لازم با شرکت اتوبوسرانی، جهت انتقال مسافران از ایستگاه مربوطه انجام شده و وسایل نقلیه در این ایستگاه‌ها برای جابه جایی مسافران مستقر خواهند بود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن