نتانیاهو گزینه جانشینی وزیر جنگ را انتخاب کرد
تسنیم : یک رسانه عبری زبان نام گزینه احتمالی جانشینی یوآف گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را اعلام کرد.
شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی در خبری در این رابطه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر تصمیم نهایی خود را برای تغییر وزیر جنگ گرفته و در مورد گدعون ساعر رهبر فراکسیون راستگرای کابینه در حال جمع بندی نهایی نزدیک شده است.
به نوشته این رسانه عبری زبان، نتانیاهو به شکل جدی به دنبال تغییر یوآف گالانت وزیر جنگ با گدعون ساعر عضو کنست و یکی از اعضای ائتلاف حاکم است.
منابع آگاه به شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر دادند، تماسهایی با ساعر در این رابطه گرفته شده و او آمادگی خود را برای این مهم اعلام کرده است، در مقابل اطرافیان ساعر تاکید دارند که چنین پیشنهادی به وی نشده و چنین مسئلهای اصلای روی میز قرار ندارد.
با این حال منابع آگاه مطلع از جزئیات این رایزنیها تاکید دارند که نتانیاهو آمادگی خود را برای انجام این کار پیدا کرده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- افشاگری از مذاکرات سری نتانیاهو علیه وزیر جنگ اسرائیل
- ادامه اختلافات داخلی در تلآویو/ درخواست گالانت برای افزایش فشار به نتانیاهو
- گالانت: در ۷ اکتبر به مسئولیت خود برای دفاع از مردم اسرائیل عمل نکردیم
- خبر مهم گالانت درباره جنگ غزه/ توافق با حماس نزدیک شد
- تاکید تلآویو بر ادامه جنگ در غزه/ ادعای تازه گالانت درباره تحقق اهداف اسرائیل