شرط مهم بهبود وضعیت اقتصاد کشور از نگاه مسعود پزشکیان/ لاجرم باید روابط‌مان با دنیا را اصلاح کنیم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۸۰۷۷۵ سایت خوان

اقتصادنیوز : مسعود پزشکیان گفت:‌ دولت از همین تورمی که خودش درست کرده و جیبش را خالی کرده، مالیات هم می‌گیرد.

شرط مهم بهبود وضعیت اقتصاد کشور از نگاه مسعود پزشکیان/ لاجرم باید روابط‌مان با دنیا را اصلاح کنیم

به گزارش اقتصادنیوز، مسعود پزشکیان در مناظره پنجم گفت: پیشنهادات مختلفی برای جلوگیری از حیف و میل سوخت می‌شود؛ نزدیک ۱۵۰ میلیارد دلار هدر می رود؛ عامل اصلی تورم هم دولت است و بعد گناه را می اندازند گردن تولیدکننده و کسبه. فرد شب می‌خوابد و صبح تورم ایجاد شده است.

او افزود:‌ دولت از همین تورمی که خودش درست کرده و جیبش را خالی کرده، مالیات هم می‌گیرد. مداخلات دولتی باید به نفع محرومین تمام شود. به هرکسی غیر از دارو و کالاهای اساسی، اگر ارز ۲۸ هزار تومانی می‌دهیم یعنی رانت می‌دهیم. لاجرم باید روابط مان با دنیا را اصلاح کنیم.

این نامزد گفت:‌ چرا باید بگذارند من پایم بلغزد بعد بگویند هزار میلیارد پول خوردی؟ برای رشد اقتصادی ۸ درصدی باید سالانه ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه جذب کنیم، بدون اصلاح روابط با دنیا ممکن نیست.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن