گفت وگوی تلفنی نتانیاهو و بایدن درباره تحولات غزه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۴۶۳۴۸ سایت خوان

ایرنا : منابع خبری از گفت وگوی تلفنی و نخست‌وزیر رژیم اسرائیل و رئیس جمهوری آمریکا درباره تحولات غزه خبر دادند.

گفت وگوی تلفنی نتانیاهو و بایدن درباره تحولات غزه

رسانه آمریکایی آکسیوس به نقل از دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی گزارش داد، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با بنیامین نتانیاهو تلفنی گفت وگو کرده است.

در این گفت وگو موضوعاتی مانند مبادله اسرا، کمک‌های بشردوستانه به غزه و عملیات احتمالی ارتش رژیم صهیونیستی در رفح بررسی شده است.

بر اساس این گزارش، نخست وزیر رژیم صهیونیستی که در جلسه کابینه جنگ شرکت داشت به دنبال تماس تلفنی بایدن، جلسه را ترک کرد. این گفت وگو حدود ۴۰ دقیقه طول کشیده است.

جزئیات بیشتری از این گفت وگوی تلفنی گزارش نشده است.

همچنین کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با ویلیام برنز رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) دیدار کرده که در این دیدار دیوید بارنیا رئیس سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی نیز (موساد) شرکت کرده است.

این کانال هیچ اشاره‌ای به جزئیات دیدار نتانیاهو و برنز و آنچه در مورد آن بحث شد، نکرده است.

کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی همچنین گفت که مقام‌های این رژیم معتقدند که سیاست فشار حداکثری در مذاکرات و میدان، تنها راه اجبار حماس برای عقب نشینی از خواسته‌های خود است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن