جزییات بازداشت یک عضوشورای شهر/ دو کارمند شهرداری هم دستگیر شدند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۰۳۹۸۸۴ سایت خوان

ایرنا : رئیس دادگستری نور مازندران با اشاره به بازداشت یک عضو شورا و ۲ نفر از کارکنان شهرداری این شهر خطه غربی مازندران گفت: با ادامه تحقیقات افزایش آمار متهمان در این پرونده محتمل است.

جزییات بازداشت یک عضوشورای شهر/ دو کارمند شهرداری هم دستگیر شدند

 عبدالصالح اکبرپور دوشنبه شب به رسانه ها افزود : از مدت‌ها پیش سرنخ‌هایی از فسادهای مالی در بدنه شهرداری و شورای شهر نور وجود داشت اما به منظور حصول اطمینان بیشتر حساب‌های افراد مدنظر بررسی شد.

وی توضیح داد: در بررسی‌ها رد و بدل‌های مالی برخی از این افراد مرتبط با شهرداری که با عنوان‌هایی از جمله پیمانکار با شهرداری فعالیت می‌کردند و با افرادی در شهرداری و شورای شهر ارتباط داشتند، را متوجه شدیم.

رئیس دادگستری نور گفت: این موضوع در دست پیگیری قرار گرفت و افراد متخلف جلب و کار تحقیقی از آنان انجام شد و هم‌اکنون یک عضو شورای شهر و ۲ نفر دیگر از کارکنان شهرداری در بازداشت هستند و احتمال اینکه افراد دیگری هم مرتکب چنین تخلفی شده باشند بسیار محتمل است.

اکبرپور افزود: البته یکی از افراد بازداشت شده در گذشته هم سابقه تخلف و دستگیری داشته است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن