خبر هولناکی که دانشمند ایرانی به جهان خواهد داد
فیزیکدان برجسته «دانشگاه هاروارد» به همراهی گروهی از دانشمندان شامل «امیر سراج» اخترفیزیکدان ایرانی سعی دارد وجود بیگانگان را تا کمتر از یک ماه آینده ثابت کند.
دیلی میل گزارش داد، «آوی لوب»(Avi Loeb) استاد فیزیک «دانشگاه هاروارد» باور دارد که اثبات علمی وجود حیات فرازمینی هوشمند ممکن است در کمتر از یک ماه آینده به دست بیاید.
مقصد جدید صادرات واکسنهای موسسه رازی
به گفته لوب، قطعات فلزی ریز به دست آمده از محل سقوط یک بشقابپرنده شبیه به شهابسنگ که در سال ۲۰۱۴ به اقیانوس آرام سقوط کرد، به اندازهای محکم بودند که میتوانستند یک آلیاژ مصنوعی باشند. لوب که سرپرست تلاشهای صورتگرفته برای لایروبی و بیرون کشیدن قطعات از سواحل جزیره مانوس در ژوئن امسال بود، گفت: احتمال دارد که این یک فضاپیما باشد.
وی افزود: من منتظر شنیدن اخبار بیشتری در عرض یک ماه آینده هستم و به آن امید دارم.
تجزیهوتحلیلهای لوب، «امیر سراج»(Amir Siraj) اخترفیزیکدان ایرانی و دانشجوی سابق دانشگاه هاروارد و همچنین دانشمندان «فرماندهی فضایی آمریکا»(SPACECOM) نشان میدهند این قطعات که ۵۰ کُره عمدتا آهنی با قطر حدود ۰.۱ تا ۰.۷ میلیمتر هستند، احتمالا از جرمی در بیرون از منظومه شمسی ما نشات گرفتهاند.
همکاران لوب در آلمان، پاپوآ گینه نو و در دو دانشگاه برتر آمریکا اکنون مشغول بررسی دقیق کُرهها هستند تا تعیین کنند آیا ایزوتوپهای اتمی، ترکیب شیمیایی و سایر جزئیات آنها میتوانند وجود یک منشأ ماورایی را ثابت کنند یا خیر. لوب گفت: ما سعی داریم در عرض یک ماه یا بیشتر بررسی کنیم که این شهابسنگ از چه چیزی ساخته شده است و آیا منشا فناورانه دارد یا خیر.
لوب و همکارانش این جرم را «IM۱» نامیدهاند که از عبارت «شهاب میانستارهای ۱» گرفته شده اما نام فنیتر آن در کاتالوگ شهابسنگ «مرکز مطالعات اجرام نزدیک به زمین»(CNEOS) ناسا، «CNEOS ۲۰۱۴۰۱۰۸» است.
آوی لوب و امیر سراج در کنار سایر اعضای گروه پژوهشی
در حال حاضر IM۱ از نظر استحکام مواد، در رتبه اول فهرست ۲۷۳ گوی آتشین موجود در کاتالوگ شهابسنگ ناسا قرار دارد که نشانه اولیه ارزش علمی آن است. به گفته لوب، IM۱ به دلیل نیروی محرکهای که داشت، سریعتر از ۹۵ درصد ستارگان نزدیک خورشید حرکت میکرد. همچنین، این جرم از مواد بسیار محکمی ساخته شده بود.
لوب خاطرنشان کرد: اگر چیزی شبیه به فضاپیمای وویجر در حال برخورد با سیاره ما باشد، به صورت یک شهابسنگ ظاهر میشود. ما این موضوع را خواهیم فهمید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.