یک کارمند در این استان به دلیل اخذ رشوه دستگیر شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۸۳۲۳۴ سایت خوان

ايسنا : بنا بر اعلام دادسرای قزوین، حسین رجبی اظهار کرد: کارمند یکی از دستگاه‌های اجرایی استان قزوین به اتهام ارتشاء و دریافت شش عدد سکه بهار آزادی دستگیر و روانه زندان شد.

یک کارمند در این استان به دلیل اخذ رشوه دستگیر شد

دادستان مرکز استان قزوین گفت: کارمند یکی از دستگاه‌های اجرایی استان قزوین به اتهام ارتشاء دستگیر و روانه زندان شد.

بنا بر اعلام دادسرای قزوین، حسین رجبی اظهار کرد: کارمند یکی از دستگاه‌های اجرایی استان قزوین به اتهام ارتشاء و دریافت شش عدد سکه بهار آزادی دستگیر و روانه زندان شد.

این مسئول گفت: مبارزه با فساد همیشه سرلوحه کار دادستانی بوده و هست و در اجرای فرامین مقام معظم رهبری در هفته قوه قضائیه در خصوص مبارزه با فساد و مفسدین؛ با کسی تعارفی نداریم.

دادستان قزوین خاطرنشان کرد: در راستای پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب‌های اجتماعی؛ به‌زودی کارگاه آموزش فعل و ترک فعل مدیران و کارکنان در قوانین کیفری از سوی دادستانی مرکز استان برگزار خواهد شد تا شاهد ارتکاب چنین جرائمی در بین کارکنان دولت نبوده و اقدامی عملی در جهت پیشگیری از وقوع جرم داشته باشیم.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن