کنایه مهاجرانی به سران منافقین

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۷۸۴۲۷ سایت خوان

خبر آنلاین : مهاجری در کنایه به منافقین نوشت: وقتی سازمان و شورایی با توجه به تجربه ٤٢ ساله از جنگ مسلحانه تا کنون، کارنامه اش شکست و بی اعتباری است یعنی بدون آینده است! به اعضای کهنسال و فرتوت رحم کنید. آزادشان کنید!

کنایه مهاجرانی به سران منافقین

عطا الله مهاجرانی وزیر اسبق ارشاد نوشت:

اولین واکنش آمریکا به حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین

‌از ٣٠ خرداد ١٣٦٠ که سازمان مجاهدین تصمیم به مبارزه مسلحانه علیه ج ا ایران گرفت، تصمیمی ویران کننده بود و بعد:
تصمیم به مهاجرت به عراق و فعالیت در ذیل ارتش عراق و دستگاه امنیتی عراق
جنگ با نیروهای نظامی ایران
تروریسم سراسری در ایران
عملیات فروغ جاویدان
همکاری با اسرائیل

اکنون که سازمان با ممنوعیت حضور تبلیغاتی- سیاسی در فرانسه و بازرسی پلیس آلبانی در کمپ اشرف ٣ روبرو شده است. به نظرم رهبران سازمان و شورای ملی مقاومت، به این جمعیت پیرزنان و پیرمردان کمپ که فرصت زندگی را از دست داده اند، رحم کنند. آنها را آزاد کنند هر جا که میخواهند بروند.

البته اگر درایت و انصاف داشته باشند میبایست انحلال سازمان مجاهدین خلق و شورای مقاومت را اعلام کنند. وقتی سازمان و شورایی با توجه به تجربه ٤٢ ساله از جنگ مسلحانه تا کنون، کارنامه اش شکست و بی اعتباری است یعنی بدون آینده است! به اعضای کهنسال و فرتوت رحم کنید. آزادشان کنید!


توصیه کنایه آمیز مهاجرانی به سران منافقین: به اعضای کهنسال و فرتوت رحم کنید و آنها را آزاد کنید!

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن