رونمایی الحشد الشعبی برای اولین بار از یک پهپاد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۹۷۶۷۴۴ سایت خوان

فارس : سازمان الحشد الشعبی عراق در نهمین سالگرد تأسیس خود از یک پهپاد تهاجمی به نام «M-۶» رونمایی کرد.

رونمایی الحشد الشعبی برای اولین بار از یک پهپاد

به نوشته وبگاه شبکه المنار، این پهپاد برای اولین بار در زمره تجهیزات و امکانات نظامی الحشد الشعبی در راستای حفظ و تأمین امنیت عراق در آمده است. 

تصاویر و ویدئوهایی نیز از پرواز این پهپاد و اتاق عملیات نیروهای الحشد الشعبی در شبکه‌های اجتماعی وابسته به این سازمان مقاومت منتشر شده است.

المنار در این باره نوشت: «ظهور تجهیزات پیشرفته در الحشد الشعبی، یک پیشرفت قابل توجه در توانایی‌های این گروه در عراق محسوب می‌شود و یک تهدید جدی برای امکانات نظامی متخاصم در خاک عراق است».

در این راستا رئیس‌جمهور عراق نیز روز گذشته با تبریک سالروز تأسیس الحشد الشعبی خواستار حمایت و پشتیبانی هرچه بیشتر از این گروه مقاومت عراقی شد.

سازمان الحشد الشعبی در ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ و پس از ورود تروریست‌های داعش به موصل و در شرایطی که تروریست‌ها به سرعت به سمت بغداد پیشروی می‌کردند، به فتوای جهاد کفایی آیت‌الله سیستانی تشکیل شد و به اذعان دوست و دشمن نقش بزرگی در شکست داعش داشت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن