لغو سفر بورل به چین به دلیل کرونا
ايسنا : بورل ۷۵ ساله در توییتر نوشت: "تست من برای کووید-۱۹ مثبت شد و بنابراین متأسفانه باید سفرم به چین را به تعویق بیندازم." "احساس خوبی دارم و هیچ علامتی ندارم."
جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز چهارشنبه گفت که سفر حساس دیپلماتیک خود به چین را پس از ابتلا به کووید-۱۹ به تعویق میاندازد.
به گزارش آسوشیتدپرس، انتظار می رفت که بورل در سفر سه روزه خود به پکن که از پنجشنبه آغاز می شود، با مقامات ارشد خارجی و دفاعی چین درباره تایوان و جنگ در اوکراین گفتگو کند.
آمار کرونا امروز ۲۳ فروردین ۱۴۰۲/ چند نفر فوت شدند؟
بورل ۷۵ ساله در توییتر نوشت: "تست من برای کووید-۱۹ مثبت شد و بنابراین متأسفانه باید سفرم به چین را به تعویق بیندازم." "احساس خوبی دارم و هیچ علامتی ندارم."
یک مقام ارشد اتحادیه اروپا گفت بورل به دنبال ارائه موضع واحد اتحادیه اروپا است و پکن را تحت فشار قرار خواهد داد تا از نفوذ خود بر روسیه برای توقف جنگ در اوکراین استفاده کند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.