اخذ مالیات از سود سپرده بانکی صحت دارد؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۷۰۶۶۷ سایت خوان

فارس : سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: سود سپرده بانکی اشخاص حقیقی از پرداخت مالیات معاف است.

اخذ مالیات از سود سپرده بانکی صحت دارد؟

 سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: پیرو انتشار برخی شایعات در فضای مجازی مبنی بر اخذ مالیات ده درصدی از سود سپرده بانکی اشخاص حقیقی نزد بانک‌ها و موسسات اعتباری، به آگاهی می‌رساند، منشأ این شایعات یکی از احکام پیشنهادی در پیش نویس لایحه موسوم به «مالیات مجموع درآمد» است که هم اکنون در مراحل اولیه کارشناسی قرار دارد و سازمان امور مالیاتی نیز مخالف این پیشنهاد است.

لازم به ذکر است طبق بند ۲ ماده ۱۴۵ قانون مالیات های مستقیم، سود سپرده بانکی اشخاص حقیقی از پرداخت مالیات معاف است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن