در ۲۴ ساعت گذشته کرونا چند قربانی گرفت؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۶۱۹۶۹ سایت خوان

ايسنا : از دیروز تا امروز ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶۵۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۱۱ نفر از آنها بستری شدند.

در 24 ساعت گذشته کرونا چند قربانی گرفت؟

بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی ۲۴ ساعت گذشته ۶۵۵ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه در این بازه زمانی ۱۳ تن از بیماران مبتلا نیز جان خود را از دست دادند.

از دیروز تا امروز ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶۵۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۱۱ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۳۰۸ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۹۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۹۸۶ هزار و ۵۱۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

یک هزار و ۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۱ میلیون و ۱۶۵ هزار و ۹۹۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۲۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۹۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن