خروج دوباره پول حقیقی ها از بورس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۳۶۳۵۶ سایت خوان

اقتصاد نیوز : اقتصادنیوز: تراز پول حقیقی ها امروز منفی بود؛ بدین ترتیب حقیقی ها ۲۷۳.۹ میلیارد تومان از بازار سهام و ۱۶۶.۳ میلیارد تومان از صندوق های درآمد ثابت خارج کردند.

خروج دوباره پول حقیقی ها از بورس

معاملات بازار سهام در روز ابتدایی هفته اگرچه با نوسان محدودی دنبال شد اما مسیر شاخص ها با هم متفاوت بود؛ شاخص کل بورس با افزایش ۲.۴ هزار واحدی (معادل ۰.۱۹ درصد) در نقطه ۱.۲۸۱ میلیون واحد ایستاد و شاخص کل هم وزن نیز با افت ۱.۴ هزار واحدی (معادل ۰.۴۳ درصد) در نقطه ۳۳۴.۱ هزار واحد ایستاد.

فولاد، شپنا، شتران و شبندر (پالایشی ها) توانستند از مسیر صعودی شاخص کل بورس حمایت کردند. شاخص کل فرابورس اما با افت ۸۴.۵ واحدی در مقطه ۱۷.۵۵ هزار واحد ایستاد. زاگرس، ارفع، کگهر و غصینو با فشار در سمت عرضه، شاخص کل بورس را قرمز رنگ کردند. ارزش کل معاملات بازار سهام امروز به ۴.۸۵ همت رسید و ارزش معاملات خُرد ۲.۷۷ همت بود.

مشروح این گزارش را در اقتصاد نیوز با تیتر « چالش صعود در بورس/ حقیقی ها پول هایشان را از این سهم بیرون کشیدند » بخوانید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن