ایران خواستار آزادی هرچه سریع‌تر مهدی کیاستی شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۳۵۲۷۲ سایت خوان

مهر : غریب آبادی در دیدار با سفیر هلند نیز خواهان آزادی هرچه سریع‌تر مهدی کیاستی گردید که قبلاً به درخواست آمریکا و به بهانه واهی نقض تحریم‌ها توسط این کشور بازداشت شد.

ایران خواستار آزادی هرچه سریع‌تر مهدی کیاستی شد

کاظم غریب‌آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با «هانس اودو موتسِل»، سفیر آلمان و «فرانسیسکوس یوهان ماریا مولن»، سفیر جدید پادشاهی هلند در تهران، به صورت جداگانه دیدار و گفت‌وگو کرد.

طرفین درباره موضوعات مورد علاقه فی‌مابین از جمله همکاری‌های حقوقی- قضائی و مسائل کنسولی گفتگو و رایزنی کردند.

دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با سفیر آلمان، از وی خواست تا زمینه دیدار «کاظم دارابی» با دخترش که در این کشور و تحت سرپرستی یک خانواده آلمانی قرار دارد و در طول ۱۴ سال گذشته نتوانسته وی را ببیند، فراهم کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن