ادعای زنده بودن معمر قذافی واقعیت دارد!؟
به گزارش روسیاالیوم، یکی از افسران دوره معمر قذافی رئیس مخلوع و معدوم لیبی ادعا کرد وی زنده است و به زودی خبرهای غافلگیر کنندهای در این خصوص منتشر خواهد شد.
سرهنگ محمد ابوحمراء که خود را افسر نیروهای مسلح مردمی لیبی از نیروهای هوادار معمر و سیف الاسلام قذافی معرفی میکند در گفتگو با برنامه ”قصاری القول (خلاصه کلام) “ در شبکه روسیا الیوم و در پاسخ به احتمال زنده بودن معمر القذافی گفت پاسخ این سئوال نیاز به زمان دارد و به خواست خدا خبر غافلگیر کنندهای در راه است.
ابوحمراء در پاسخ به پرسش مجری برنامه درباره سرنوشت معمر قذافی و اینکه در شبکههای اجتماعی آمده است به نظر میرسد معمر قذافی زخمی شد و رفتار زشتی با او شد،گفت: سرهنگ معمر القذافی بارها مورد سوء قصد قرار گرفت، اما به خواست خدا جان سالم به در برد تا آنکه فاجعه سال ۲۰۱۱ بر سر لیبی آوار شد، اما باز هم ایشان در حوزه سیاسی و نظامی کشور را هدایت کرد، ولی پس از هجوم وحشیانه به کشور و کشیده شدن جنگ به ورودیهای طرابلس، به خاطر عشق به مردم و کشور، تصمیم گرفت از طرابلس خارج شود تا خونهای زیادی ریخته نشود و پایتخت ویران نشود. به همین منظور به شهر سرت رفت و در واقع تصمیمش این بود که در شهر سرت یعنی زادگاهش، به مقاومت مردمی بپیوندد و در همانجا به شهادت برسد. واقعیت این است که در میدان نبرد، موازنهای میان نیروهای ناتو و نیروهای مردمی لیبی دیده نمیشد به همین منظور محاصره شهر سرت تنگتر شد و قذافی برای آنکه مردم از این تنگنای محاصره رها شوند از شهر خارج شد. با مجموعهای از خودروها از شهر بیرون رفت و ناتو این کاروان را از آسمان و با استفاده از چند موشک هدف قرار داد که بسیاری از اعضای همراه معمر قذافی کشته شدند، اما خود او توانستند از این مهلکه خارج شود، اما بقیه ماجرا را در روزهای آینده نقل خواهم کرد.
این افسر لیبیایی در پاسخ به این سوال که آیا معمر قذافی جان سالم به در برد و هنوز زنده است؟ پاسخ داد امیدواریم چنین باشد، پاسخ این سئوال نیاز به زمان دارد و به خواست خدا خبر غافلگیر کنندهای در راه خواهد بود.
مجری اصرار کرد شما وقتی نام معمر قذافی را آوردید حفظه الله گفتید، در صورتی که برای میت رحمت الهی مطالبه میشود، اما شما طول عمر او را خواستید آیا این دعای شما به معنی زنده بودن قذافی است؟ ابوحمراء توجیه کرد معمر قذافی در سایه توجهات الهی است. او نقش خود را به صورت کامل ایفا کرد و به خواست خدا از این نبرد پیروز خارج میشود. من نمیتوانم بیشتر از این توضیح دهم و بقیه سخنم را برای روزهای دیگر موکول میکنم تا حقیقت آشکار شود.
لیبی پس از سقوط «معمر قذافی» دیکتاتور این کشور در سال ۲۰۱۱ به دلیل اختلاف جناحهای مختلف با جنگ داخلی روبرو شد؛ دولت وفاق ملی لیبی مورد حمایت کشورهایی، چون قطر، ترکیه، برخی کشورهای اروپایی، سازمان ملل و کشورهایی مانند مصر، روسیه، عربستان و امارات از ارتش خلیفه حفتر ژنرال بازنشسته مستقر در بنغازی و طبرق حمایت کردند. حضور نیروهای بیگانه در این کشور موجب حل و فصل نشدن اختلافات و درگیریها شده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.