علت خاموشی های امروز چه بود؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۸۹۳۸۵ سایت خوان

خبرگزاری صدا و سیما : مدیرعامل شرکت توانیر گفت: به دلیل افزایش گرما مصرف برق از میزان تولید، بالاتر رفته است.

علت خاموشی های امروز چه بود؟

محمد حسین متولی‌زاده افزود: امروز تعدادی از نیروگاه‌های برق آبی از مدار خارج شد و تولید کاهش یافت، بنابراین مجبور به اعمال خاموشی در برخی مناطق شدیم.

وی افزود: با وجود اینکه امروز پنجشنبه و یک روز نیمه تعطیل بود، اما گرمای هوا باعث افزایش مصرف شد و همین مسئله موجب خاموشی‌ها در برخی نقاط کشور شد.

مدیرعامل شرکت توانیر بر لزوم کاهش مصرف و مدیریت آن به خصوص در روزهای کرونایی تاکید کرد و افزود: مردم با کارهای ساده می‌توانند در این روزهای سخت به کمک ما و خودشان بیایند.

مجبور به اعمال خاموشی ها شدیم

متولی زاده درباره زمان بازگشت نیروگاه‌های از مدار خارج شده به چرخه تولید گفت: این نیروگاه‌ها برق آبی هستند و زمان بازگشت آن‌ها به مدار تولید تابع میزان آب ذخیره شده است و پیش بینی می‌شود این روند طولانی باشد، اما تمهیداتی اندیشیده شده که این زمان به حداقل برسد.

براساس اعلام توانیر، نیروگاه شهید منتظری اصفهان، نیروگاه بندعباس و نیروگاه جهرم از مدار خارج شده‌اند و تلاش می‌شود تا آخر امشب در مدار قرار گیرند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن