قیمت سکه دوباره بالای مرز حساس قرار گرفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۸۶۶۱۸ سایت خوان

اقتصاد نیوز : قیمت دلار در شروع معاملات امروز ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان بود. قیمت دلار با ثبت تغییراتی مثبت در پایان معاملات نیمه اول روز روی ۲۵ هزار و ۶۷۰ تومان قرار گرفت.

قیمت سکه دوباره بالای مرز حساس قرار گرفت

از طرف دیگر با شروع به کار دولت جدید احتمال دارد قیمت دلار قدری نزولی شود. نرخ ارز گذشته از تاثیری که بر عوامل اقتصادی می‌گذارد یک حالت حیثیتی برای دولت‌ها دارد، در نتیجه احتمال اینکه با شروع به کار دولت جدید مثلا اقداماتی از مجرای بانک مرکزی انجام شود که نرخ دلار را پایین بکشد وجود دارد.

قیمت سکه در شروع معاملات امروز ۱۱ میلیون و ۲۳۰ هزار تومان بود. اندازه حباب قیمت سکه با احتساب قیمت ۱۹۰۹ دلاری برای طلا و قیمت ۲۵ هزار و ۶۰۰ تومانی برای دلار ۳ درصد به دست می‌آمد.

قیمت سکه در ادامه به روند افزایشی قیمت دلار واکنش نشان داد، تا ۱۱ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان بالا رفت و در پایان معاملات نیمه اول روز روی ۱۱ میلیون و ۳۱۰ هزار تومان قرار گرفت.

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر واکنش قیمت دلار و سکه به انتقال قدرت به رئیسی بخوانید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن