آماده‌ترین فرد حاضر در عرصه انتخابات کشور کیست؟

 

یک کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه نیاز به انقلاب در سازوکارهای کشور داریم، گفت: باید مدل حکمرانی را اصلاح کنیم.

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در برنامه تلویزیونی بدون تعارف درباره سنگینی بار ریاست جمهوریبا یادآوری اینکه من بیست سال است سابقه کار اجرایی دارم و ۱۳ سال است مجلس هستم، گفت: ما معتقدیم که عوض کردن مدیران مسئله را حل نمی‌کند، اینکه مثلا ریش دارها بیایند بی ریش ها بروند یقه سه سانتی ها بروند و یقه معمولی ها بیایند. مشکل سر اینکه اصولگرا باشد اصلاح طلب باشد اینها نیست، مسئله نهادی است. باید یک دگردیسی اتفاق بیفتد ما نیاز به یک انقلاب در سازوکارهای کشور داریم. ما مدل حکمرانی را باید اصلاح کنیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ما برای همه مشکلات کشور یک نظام تحولی طراحی کرده ایم. برای همه مشکلات کشور طراحی راهبردی داریم، اما برای ۱۹ موضوع کشور اقدام و پروژه داریم.

قاضی زاده هاشمی اضافه کرد: فکر می‌کنم آماده‌ترین فرد حاضر در عرصه انتخابات کشور باشم. چون من یک نفر نیستم من نماد و نماینده یک طرز تفکر هستم. ما دقیقا نشستیم روی قانون. من مرد قانون هستم. من ۱۳ سال است در مجلس هستم و آمده ام قوانین خوب، تصویب شده را اجرا کنم.

وی درباره عدم حل مشکلات کشور علیرغم داشتن برنامه نیز گفت: این ناشی از ناتوانی و بی عرضگی شان است. مردم باید به جای اینکه به شعارها توجه بکنند باید به باورها توجه کنند. یعنی باید ببینند این آدم در جاهایی که قرار گرفته بر اساس وظایف و اختیاراتی که توانسته استفاده بکند یا نه؟

قاضی زاده هاشمی در پاسخ به  این پرسش که چقدر از اوضاع مردم و سختی ها خبر دارید،  تصریح کرد: ما هم زندگی مان معمولی است. مثل بقیه از همین بازار خرید می کنیم، رفت و آمدمان، آدمی نبودیم که بسته باشیم جدا باشیم از بقیه. خودم و خانواده ام گرانی‌ها و هزینه حمل و نقل را به خوبی لمس می کنیم.

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه جای مردم بودید به شعارها و وعده ها باور می کردید؟، تاکید کرد: دقت می کردم به شعارها به راحتی بر اساس آن چیزی که گفته شده بود توجه نمی کردم. چون شعارهای زیادی داده شده و عمل نشده است. مردم احساس خیانت می کنند، چرا ناامید هستند؟ احساس خیانت می کنند. به خاطر اینکه به شعارهایی که دادی عمل نکردی. به همین خاطر با صندوق قهر کردند. به همین خاطر مردد هستند که رای بدهند. چون یک عده ای آمدند به شما گفتند که مشکلاتی که هست تقصیر رای شماست و یک عده هم اینجوری فکر می کنند که ما رای بدهیم یا ندهیم قرار نیست که چیزی عوض بشود.

وی در پاسخ به این سوال که مردم چگونه می‌توانند به شعار و وعده‌های شما اعتماد کنند، گفت: نگاه کنند ببینند که عقبه اش چیست؟، فقط به شعار هم نگاه نکنند به پیوست کارشناسی‌اش توجه کنند، نیامدیم یک سری وعده بدهیم، آمدیم بگوییم این وعده ماست اینجوری به آن می رسیم. کارشناسان و موافقین مخالفین بگویند که عیبش کجاست می شود یا نمی‌شود؟

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چند درصد از مشکلات کشور را مربوط به تحریم می دانید، یادآور شد: تحریم ها در مشکلات کشور موثر است و تاثیرش هم جدی است. اما اصلاح نظام بانکی ما ربطی به تحریم دارد؟ سیاست های پولی ما ربطی به تحریم دارد؟ آموزش و پرورش و سیاست های ما ربطی به تحریم دارد؟ اینها را باید ما درست بکنیم. بعد که درست کردیم نه اینکه ول بکنیم آنها حرفم این نیست. نظام تصمیم گرفته که مسئله تحریم ها را حل بکند. هر دولتی هم که بیاید سر کار باید محکم و استوار دنبالش برود.

قاضی‌زاده هاشمی در پاسخ به این سوال که اگر رای نیاورید چقدر متعهد به قانون هستید، گفت: من تجربه رای نیاوردن دارم. ۵ دوره کاندیدای مجلس شدم بار اول رای نیاوردم. بنابراین من متعهد به قانون بودم الان هم همینطور.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.