ماجرای آوز خواندن خواننده معروف هنگام دریافت واکسن چه بود؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۶۶۸۰۴ سایت خوان

میزان : گلریز به علت آوازخوانی خود هنگام تزریق واکس کرونا اشاره و گفت: آواز خوانی من گفتن خسته نباشید به کادر درمان بود.

ماجرای آوز خواندن خواننده معروف هنگام دریافت واکسن چه بود؟

محمد گلریز درباره تزریق واکس کرونا گفت: من از آنجایی که عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت هستم هفته گذاشته از این موسسه با من تماس گرفتند و گفتند که نوبت من برای تزریق واکسن کرونا فرا رسیده است.

وی در همین راستا ابراز کرد: خدا را شکر واکسن چینی کرونا را دریافت کردم و خوشبختانه هیچ عوارضی تا این لحظه شامل حالم نشده است و حالم کاملا خوب است و طبق گفته پرستاران هنگام تزریق واکسنم، باید به فاصله ۲۸روز دیگر دوز دوم این واکسن را تزریق کنم.

گلریز به علت آوازخوانی خود هنگام تزریق واکس کرونا اشاره و خاطرنشان کرد: همه فکر کردند من از روی خوشحالی است که بعد از تزریق واکسن کرونا به آوازخوانی پرداختم بلکه این طور نبود و دلیل اصلی آواز خوانی من گفتن خسته نباشید به کادر درمان بود که در طی یک سال و نیم گذشته از جان خود در خط مقدم درمان کشور ایستادند و امروز با واکسیناسیون ما می‌توانند به آینده‌ای آرام در بیمارستان‌ها امیدوار باشند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن