حمله وحشیانه سارقان مسلح به بوکسور ایرانی/ عکس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۶۵۷۱۵ سایت خوان

ايسنا : بامداد روز گذشته دو سارق مسلح به ملی‌پوش سابق بوکس و دارنده نشان برنز ۲۰۱۲ آسیا حمله کرده و قصد داشتند خودروی او را به سرقت ببرند.

حمله وحشیانه سارقان مسلح به بوکسور ایرانی/ عکس

محمد نوری‌‎پور در این خصوص گفت: خودروی من پژو پارس بوده و به همراه همسرم که نوبت دکتر داشت قصد داشتیم به تهران برویم که در شهرستان دورود یک خودرو با چراغ خاموش به ما حمله و شلیک کرد.

وی ادامه داد: آنان با تفنگ ساچمه‌زنی به سمت ما شلیک می‌کردند و علاوه بر آسیب به خودرو، ساچمه‌های زیادی وارد سر و صورت خودم شده است.

نوری‌پور اضافه کرد: پس از آنکه سر و صورتم کامل خونین شده بود راهزنان فکر کردند که من را کشته‌اند و با شیون و زاری همسرم که می‌گفت شوهرم را کشتید، ترسیدند و آنجا را ترک کردند.

حمله راهزنان مسلح به قهرمان بوکس کشور/ عکس

این بوکسور لرستانی که سال گذشته نیز با تیم پلیمر خلیج فارس خرم‌آباد عنوان قهرمانی لیگ برتر را کسب کرد، افزود: پس از دقایقی چندین خودرو از راه رسیدند و من به بیمارستان رفتم اما دکترها گفتند امکان ندارد ساچمه‌ها را در بیاوریم و به مرور زمان خودشان خارج می‌شوند. 

حمله راهزنان مسلح به قهرمان بوکس کشور/ عکس

وی گفت: خدا را شکر هیچ کدام از ساچمه‌ها به همسرم برخورد نکرده و فقط از لحاظ روحی و اینکه آن صحنه وحشتناک را دیده، شرایط خوبی ندارد.

نوری‌پور بیان کرد: بلافاصله نیروی انتظامی شهرستان دورود کار تحقیقات را آغاز کرده و امیدوارم این راهزنان هرچه سریع‌تر شناسایی و دستگیر شوند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن