طرح ترافیک از فردا در پایتخت اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۶۴۳۶۱ سایت خوان

فارس : مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیکی شهرداری تهران از اجرای طرح ترافیک از فردا در پایتخت خبر داد.

عمار سعیدیان‌فر، مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیکی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره اجرای طرح ترافیک در پایتخت اظهار داشت: لغو طرح ترافیک در تهران در شرایط کرونا تاثیر چندانی بر روی کاهش آمار مسافران مترو و اتوبوس نداشته است و بر همین اساس تصمیمات جدید در این مورد اتخاذ شد.

 وی افزود: حتی لغو طرح ترافیک سبب افزایش سفرهای غیر ضروری به ویژه در مرکز تهران شد و اکنون با فعالیت و بازگشایی کسب و کارها با تصمیم شورای ترافیک و تایید ستاد ملی مقابله با کرونا در پایتخت طرح ترافیک از فردا دوباره اجرایی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: طرح ترافیک از فردا در ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶ اجرایی می‌شود و از ساعت ۱۴:۳۰ به بعد یک خروج رایگان برای رانندگان در نظر گرفته شده است.


 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن