هشدار درباره احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۴۹۹۵۶ سایت خوان

خبر آنلاین : صادق ضیائیان، درباره وضعیت آب و هوایی کشور، افزود: بر اساس آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی، امروز برای اغلب مناطق کشور ابرناکی و بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

هشدار درباره احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات

جمعه در برخی نقاط شمال غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق، شرق، جنوب شرق، جنوب و ارتفاعات زاگرس مرکزی بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات بارش برف رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: شنبه در برخی نقاط شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات بارش برف و در برخی نقاط جنوب شرق کشور ابرناکی و بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

ضیائیان به بیان اینکه روزهای یکشنبه و دوشنبه در اغلب مناطق کشور جوی آرام حاکم خواهد بود، افزود: امروز با جنوبی شدن جریانات بر روی سواحل دریای خزر، وزش باد شدید جنوبی و افزایش محسوس دما بین ۱۲ تا ۸ درجه اتفاق خواهد افتاد و جمعه با شمالی شدن جریانات، کاهش دما بین ۱۵ تا ۱۰ درجه رخ خواهد داد.

وی گفت: باید توجه کرد که با توجه به افزایش قابل ملاحظه دما در روز پنجشنبه، امکان ذوب برف، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌های فصلی و همچنین احتمال سقوط بهمن در ارتفاعات شمال غرب، امتداد رشته کوه‌های البرز و زاگرس مرکزی وجود دارد.

ضیائیان افزود: روزهای پنجشنبه و جمعه، در شمال غرب، غرب و بخش‌های مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک رخ خواهد داد. امروز شمال خلیج فارس و از جمعه تا دوشنبه بخش‌های مرکزی و شرقی خلیج فارس و همچنین روزهای شنبه تا دوشنبه تنگه هرمز و دریای عمان مواج پیش بینی می‌شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن