آغاز تحقیق و تفحص از سازمان بورس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۴۷۶۷۲ سایت خوان

تسنیم : عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس گفت: سه گزارش انجام تحقیق و تفحص از سازمان بورس و اوراق بهادار، اعمال ماده ۲۱۴ درباره تخلفات بازار سرمایه و راهکارهای تقویت این بازار در کمیسیون اقتصادی مجلس مصوب شده و آماده قرائت در جلسه صحن علنی است.

آغاز  تحقیق و تفحص از سازمان بورس

محسن علیزاده با اشاره به اتمام و تصویب سه گزارش نظارتی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره بازار سرمایه گفت: طی نامه‌ای به هیأت رئیسه مجلس خواسته‌ایم تا هفته آینده در حاشیه بررسی و اصلاح ارجاعیات لایحه بودجه ۱۴۰۰، این گزارش‌ها هم در صحن علنی قرائت شود.

وی افزود: این کمیسیون در راستای دغدغه‌ای که برای سهامداران در جامعه وجود دارد با استفاده از ابزارهای نظارتی خود گزارش‌هایی را درباره انجام تحقیق و تفحص از سازمان بورس و اوراق بهادار، اعمال ماده ۲۱۴ آیین‌نامه داخلی مجلس درباره تخلفات بازار سرمایه و همچنین راهکارهای تقویت بازار سرمایه آماده کرده است.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم هفته آینده این گزارش‌ها را در صحن قرائت و بررسی کنیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن