آمریکا از ارائه پیشنهاد مذاکره با ایران خبر داد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۴۷۳۶۳ سایت خوان

باشگاه خبرنگاران جوان : وزارت خارجه آمریکا و اتحادیه اروپا بدون اشاره به تجاوز چند ساله ائتلاف سعودی به یمن، حملات انصارالله یمن به عربستان سعودی را محکوم کردند.

آمریکا از ارائه پیشنهاد مذاکره با ایران خبر داد

وزارت خارجه آمریکا در اظهاراتی مدعی شد: حملات به سعودی‌ها غیر قابل پذیرش و خطرناک بوده و غیرنظامیان را در معرض خطر قرار می‌دهد.

این در حالی است که اتحادیه اروپا نیز در واکنشی مشابه اعلام کرد حملات انصارالله یمن به عربستان را محکوم می‌کند و در خصوص تضعیف تلاش‌های جامعه جهانی برای صلح هشدار می‌دهد.

وزارت خارجه آمریکا در بخش دیگری از اظهاراتش، از پیشنهاد مذاکره با ایران در چارچوب ۵+۱ و طبق طرح اروپا خبر داد و اعلام کرد: امیدواریم ایران پاسخ مثبت دهد.

وزارت خارجه آمریکا همچنین مدعی شد: صبر ما هم در خصوص ایران حدی دارد و ما در این مسأله با کنگره و هم پیمانان مان مشورت می‌کنیم.

وزارت خارجه آمریکا در بخش دیگری از اظهارات خود در خصوص افغانستان مدعی شد: ما به سوی حل مسائل در افغانستان با همکاری جامعه جهانی و به خصوص دوحه، اسلام آباد و کابل پیش می‌رویم. ما در حال بررسی ایده‌هایی برای تسریع روند مذاکره در افغانستان هستیم و نقش آمریکا، به شکل پشتیبانی است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد: فرستاده آمریکا به افغانستان برای مدتی از پایتخت قطر فعالیت خواهد داشت.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن