آپارتمان در کدام مناطق ارزان شد؟
![آپارتمان در کدام مناطق ارزان شد؟](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/QebJTs4HrhmB/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RabJPm_nBeOgB0t7TZyzEhnm/%D9%85%D8%B3%DA%A9%D9%86%2B.jpg)
کاهش قیمت مسکن در بهمن ماه نسبت به ماه گذشته در ۸ منطقه اتفاق افتاده است . بیشترین کاهش قیمت نیز مربوط به منطقه ۱۲ تهران است که ۷.۳۷درصد کاهش قیمت را تجربه کرده است .
مناطق ۱۰ با رشد منفی ۲.۳۶درصد ،منطقه ۱۸ با رشد منفی ، ۱.۳۴ درصد ، منطقه ۱۳ با ۱.۲۹ درصد ، منطقه ۶ با ۰.۰۳ درصد ،منطقه ۱۵ با ۰.۲۶ درصد ،منطقه یک با ۰.۲۴ درصد و منطقه ۳ با ۰.۰۳ درصد ۸ منطقه بودند که در دومین ماه زمستان کاهش قیمت را تجربه کردند .
همچنین منطقه ۱۱ با ۱۶.۱۲ درصد ،منطقه ۴ با ۱۴.۴درصد ،منطقه ۲۲ با ۸.۷۸ درصد ،منطقه ۱۴ با ۶.۴۳درصد ،منطقه ۸ با۵.۷۱ درصد و منطقه ۵ با ۵.۲۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را در بهمن ماه داشتند .
مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر مناطق پیشتاز در ارزانی و گرانی قیمت مسکن در پایان سال بخوانید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.