احتمال ریزش بهمن در جنوب زاگرس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۲۵۵۲۸ سایت خوان

خبر آنلاین : سازمان هواشناسی با اشاره به تداوم بارش برف و باران در ۱۱ استان و افزایش تدریجی دما در بیشتر مناطق کشور، نسبت به ریزش بهمن در زاگرس جنوبی هشدار داد.

احتمال ریزش بهمن در جنوب زاگرس

بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی از امروز تا اواخر هفته در بیشتر مناطق کشور جو آرام و پایدار حاکم خواهد بود و طی این مدت در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت و انباشت آلاینده‌ها جوی و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

امروز در برخی مناطق استان‌های لرستان، چهارمحال و بختیاری، غرب اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، شمال و شمال شرق خوزستان، ایلام، شمال استان‌های فارس و بوشهر، جنوب استان‌های کرمانشاه، مرکزی و همدان افزایش ابر، بارش پراکنده، رعدوبرق گاهی وزش باد شدید موقت روی می‌دهد.

بارش‌ها در ارتفاعات و مناطق سردسیر لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه بویراحمد و غرب اصفهان به صورت برف پیش بینی می‌شود.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی در بیشتر مناطق کشور افزایش تدریجی دما پیش بینی می‌شود و در ارتفاعات زاگرس جنوبی احتمال ریزش بهمن وجود دارد. همچنین طی دو روز آینده خلیج فارس و شرق عمان مواج پیش بینی شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن