نتایج نهایی کنکور تا ۱۰ آبان اعلام می شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۷۰۵۴۷۱ سایت خوان

ايسنا : رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی تا ۱۰ آبان ماه خبر داد.

نتایج نهایی کنکور تا ۱۰ آبان اعلام می شود

دکتر ابراهیم خدایی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: در کنکور امسال ۱۷۵ هزار و ۸۴۹ داوطلب در رشته های با آزمون کنکور پذیرفته خواهند شد.

وی در ادامه تصریح کرد: در کنکور ۹۹ در گروه آزمایشی ریاضی و فنی تعداد ۱۲۵ هزار و ۴۲۰ داوطلب، در گروه آزمایشی تجربی تعداد ۳۵۲ هزار و ۹۲۳ نفر، در گروه آزمایشی علوم انسانی ۳۱۴ هزار و ۴۷۱ داوطلب، در گروه آزمایشی هنر ۸۰ هزار و ۸۶ داوطلب و در گروه آزمایشی زبان نیز تعداد ۱۲۹ هزار و ۵۰۶ داوطلب مجاز به انتخاب رشته شدند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: بر اساس پیش بینی های انجام شده قرار است نتایج نهایی آزمون سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سال ۹۹ تا قبل از ۱۰ آبان ماه جاری از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن