تولید نفت آمریکا به پیک رسید؟
پاندمی کووید ۱۹ به تقاضای جهانی برای نفت و قیمتهای آن ضربه زده و باعث کاهش چشمگیر فعالیت حفاری تولیدکنندگان نفت شیل در سال میلادی جاری شده است. آمریکا سال گذشته بیش از ۱۲ میلیون بشکه در روز نفت تولید کرد و به بزرگترین تولیدکننده نفت جهان تبدیل شد.
بر اساس نتایج این نظرسنجی، ۶۶ درصد از ۱۵۴ مدیر شرکتهای نفت و گاز ماه جاری به بانک فدرال رزرو دالاس گفتند: معتقدند تولید نفت آمریکا به پیک رسیده است. مدیران انرژی ایالتهای تگزاس، لوییزیانا و نیومکزیکو در این نظرسنجی شرکت کردند.
بانک فدرال رزرو دالاس به این اشاره ای نکرد که آیا پیک تولید موقتی یا دائمی دانسته شده است.
نابودی تقاضای جهانی برای انرژی در دوران پاندمی کووید ۱۹، سیاستهای کار از خانه و ادامه رشد خودروهای برقی باعث شده است شرکتهای انرژی با رکود طولانی مصرف نفت خام و سوخت روبرو شوند. غول نفتی BP در دورنمای انرژی خود پیش بینی کرده است که پاندمی تقاضای جهانی برای نفت را تا سال ۲۰۲۵ به میزان سه میلیون بشکه در روز کاهش می دهد و تقاضا در فاصله سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۵۰ به پیک خود می رسد.
همچنین یافته های این نظرسنجی نشان داد حفظ تولید نفت اولویت اصلی شرکتهای حفاری نفت آمریکا در شش ماه آینده خواهد بود در حالی که رشد تولید تنها اولویت ۱۶ درصد از آنها بود.
حدود سه چهارم از ۱۴۸ مدیر شرکتهای نفت و گاز آمریکایی اظهار کردند که اوپک از این پس نقش بزرگتری در تعیین قیمت نفت خام خواهد داشت.
بر اساس گزارش رویترز، مدیران شرکت کننده در این نظرسنجی میانگین قیمت هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدیت تا پایان سال ۲۰۲۰ را ۴۳ دلار و ۲۷ سنت پیش بینی کردند. قیمت این شاخص در معاملات روز پنج شنبه با سه سنت کاهش، ۳۹ دلار و ۹۰ سنت بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.