پوتین: تصمیم سال ۲۰۰۲ بوش ما را مجبور به تولید سلاح‌های مافوق صوت کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۹۳۲۳۷ سایت خوان

ايسنا : رئیس‌جمهور روسیه تاکید کرد، کشورش بعد از تصمیم سال ۲۰۰۲ دولت جورج دبلیو. بوش برای پاره کردن معاهده ضد بالستیکی ۱۹۷۲ که تولید سامانه‌های دفاع موشکی را محدود می‌ساخت، انتخابی به جز پیگیری توسعه تسلیحات مافوق صوت با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای نداشت.

بنابراعلام خبرگزاری اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در گفتگو با گربرت افرموف، مدیر کل افتخاری و طراح در دفتر طراحی راکت NPO Mashinostroyeniya عنوان کرد: خروج آمریکا از معاهده ضد بالستیک در سال ۲۰۰۲ روسیه را مجبور به شروع  فرآیند توسعه سلاح‌های مافوق صوت کرد. ما مجبور به ساخت این سلاح ها در پاسخ به استقرار سیستم دفاع موشکی استراتژیک آمریکا که در آینده می‌توانست کل قابلیت تسلیحات هسته‌ای ما را خنثی و منسوخ کند، بودیم.

پوتین عنوان کرد، این تا حد زیاد به لطف افرموف و همکارانش بود که آمریکا نتوانست بلندپروازی هایش را تحقق ببخشد.

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد: من بارها گفته‌ام که ما تا چندین دهه مجبور بودیم خودمان را تطبیق بدهیم. شما خیلی خوب این مساله را می‌دانید. این مربوط به سلاح‌های هسته‌ای و هوانوردی دوربرد استراتژیک و تکنولوژی موشک‌های بالستیک قاره پیما یا آنچه که کارشناسان سیستمهای تحویل کلاهک می‌خوانند، است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن