هشدار مهم درباره توزیع داروی تقلبی «رمدسیویر»

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۹۱۶۱۰ سایت خوان

مهر : مدیرکل امور دارویی سازمان غذا و دارو، نسبت به تهیه داروی «رمدسیویر» در خارج از داروخانه های بیمارستانی، هشدار داد.

سید حیدر محمدی، با اشاره به عرضه داروی رمدسیویر در داروخانه های بیمارستانی کشور، گفت: این دارو به اندازه نیاز بیمارستان ها تامین شده است.

وی با درخواست از پزشکان برای خودداری از دادن نسخه رمدسیویر به دست بیماران، افزود: تهیه این دارو در  خارج از داروخانه های بیمارستانی مورد تایید ما نیست و تقلبی و غیر مجاز هستند.

محمدی با اعلام اینکه داروی رمدسیویر فقط توسط کادر درمان در بیمارستان تجویز می شود، گفت: این دارو در فاز حاد بیماری و برای آن دسته از بیماران که در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند، تجویز می شود.

وی افزود: وقتی بیمار نسخه در دست بگیرد و به دنبال دارو در خارج از بیمارستان باشد، یعنی اندیکاسیون نداشته است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن