یک مقام اسرائیلی: از اف۳۵ یک «پیچ» هم به امارات نمی‌رسد!

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۸۵۹۰۹ سایت خوان

ايسنا : وزیر امور شهرک سازی ها در دولت رژیم صهیونیستی طی سخنانی مخالفت این رژیم با فروش "حتی یک پیچ" جنگنده‌های "اف۳۵" به هر کشوری در خاورمیانه را اعلام کرد.

به گزارش سایت شبکه روسیا الیوم، تساحی هنگبی، وزیر امور شهرک سازی دولت رژیم صهیونیستی اظهار کرد: ما مخالف فروش حتی یک پیچ جنگنده‌های اف۳۵ به هر کشوری در خاورمیانه هستیم چه صلح میان ما برقرار باشد چه نه

وی در این باره گفت: این موضع ما است و پیشتر اعلام شد و طی هفته‌های اخیر درباره آن توضیحات داده شده است.

این وزیر صهیونیستی در ادامه گفت که حتی اگر آمریکا علی‌رغم مخالفت اسرائیل اقدام به فروش اف۳۵ پیشرفته به امارات کند، این رژیم راهی را برای تضمین "برتری نظامی" خود در منطقه خواهد یافت.

هنگبی همچنین معامله اف۳۵ میان ترکیه و آمریکا را یادآوری کرد که به دلیل خرید سامانه‌های پدافندی "اس-۴۰۰" روسیه توسط آنکارا، لغو شد.

وی در ادامه تکذیب کرد که معامله جنگنده‌های اف۳۵ میان آمریکا و امارات بخشی از شروط عادی سازی روابط میان ابوظبی و تل‌آویو بوده باشد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن