بعد از خبر لغو عرضه ای تی اف دوم و اختلاف نظر جدی بین دو وزارت خانه  در خصوص سازوکار عرضه سهام شرکتهای پالایشی بار دیگر موضوع ارائه سهام عدالت به جاماندگان از دریافت این سهام به صورت جدی مطرح شده است.

 عباس معمارنژاد در پاسخ به پرسشی در خصوص پیگیری مجلس برای ارائه سهام به جاماندگان طرح سهام عدالت گفت: اعتقاد وزارت اقتصاد این است که دولت سهمی برای واگذاری به جاماندگان ندارد. در قانون نیز ۶ دهک جامعه دیده شده که با توجه به مشمول بودن ۴۹ میلیون نفر، این هدف تا حدودی پوشش داده شده اما اینکه بعد از این کسانی به ۶ دهک اضافه شده اند یا خیر بحث دیگری است.

اما در ادامه معاون وزیر اقتصاد در واکنش به این ابهام که  براساس گزارش وزارت  تعاون، کار و رفاه  اجتماعی حدود ۲۰ میلیون  ثروتمند مشمول سهام عدالت شده و ۲۰ میلیون نفر از دهکهای اول تا ششم از دریافت سهام عدالت بازمانده‌اند، گفت : به هر صورت اگر قانونی مبنی بر اعطا سهام جدید تصویب شود دولت مکلف است که آن‌را اجرا کند.

در حالی که وزیر اقتصاد تأکید کرده بود هیچ سهام عدالتی برای واگذاری به جاماندگان وجود ندارد دارایی موجود در ای‌تی‌اف‌های دولتی (دارا اول، دوم، سوم و احتمالاً چهارم) از کدام محل تأمین شده است؟ نکته جالب توجه اینکه مشابهت‌های جدی میان پرتفوی سهام عدالت و سهام موجود در ای‌تی‌اف‌های دولتی وجود دارد.

مجلس شورای اسلامی به‌صورت جدی به‌دنبال ارائه سهام عدالت به حداقل ده میلیون نفر جامانده دریافت سهام عدالت است در این بین نمایندگان محترم باید به این سؤال پاسخ دهند که؛ آیا آنها هم معتقدند سهام عدالت جاماندگان باید از محل دارایی ای‌تی‌اف‌های دولتی تأمین شود یا محل دیگری برای این منظور وجود دارد؟

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.