دکتر علیرضا زالی در گفت‌‌وگویی تلویزیونی درباره محدودیت‌‌های کرونایی در تهران گفت: امروز در ستاد ملی درخواست ما تمدید محدودیت‌‌ها به مدت یک هفته دیگر است و نظر ما این است که محدودیت‌‌های یک هفته‌‌ای کفایت نمی‌‌کند؛ درخواست اعضای ستاد تهران گسترش محدودیت‌‌هاست البته به‌‌گونه‌‌ای که به شرایط اقتصادی کسب و کار فعلی نیز آسیبی وارد نشود.

وی افزود: اگر امروز برخی از این مداخلات را اعمال کنیم، بحث اقتصاد و کسب و کار نیز کمتر تحت‌‌الشعاع قرار می‌‌گیرند اما اگر وضعیت بحرانی‌‌تر شود کسب و کارها نیز بیشتر در معرض خطر قرار می‌‌گیرند.

زالی ضمن تأکید بر محدودیت‌‌هایی نظیر تعلیق تمام تجمعات بالای 10 نفر و عدم برگزاری سمینارها، مجامع، جشنواره‌‌ها و نمایشگاه‌‌ها گفت: مساجد باز هستند اما درخواست ما از نمازگزاران این است که به شکل فرادی نماز خوانده شود. در مورد نماز جمعه نیز با همکاری ائمه محترم جمعه استان تهران درخواست کرده‌‌ایم که این هفته نیز نماز جمعه اقامه نشود. باشگاه‌‌های ورزشی، تالارهای پذیرایی و آرایشگاه‌‌های زنانه نیز باید برای این هفته و هفته آینده تعطیل شوند.

تهران شرایط برگزاری آزمون‌‌ها را ندارد

وی با بیان این‌‌که تهران شرایط برگزاری آزمون‌‌ها را ندارد، خاطرنشان کرد: متأسفانه شاهد برگزاری آزمون‌‌هایی هستیم که امکان تعویق آن‌‌ها فراهم است و هنوز اطمینان خاطر نداریم که در این آزمون‌‌ها شیوه‌‌نامه‌‌های بهداشتی به گونه‌‌ای رعایت شوند که باعث صیانت از داوطلبان شود. پیشنهاد ما به وزیر بهداشت این بود که برنامه‌‌های غربالگری پیش‌‌دبستانی تعطیل شود. تمام برنامه‌‌های آزمون‌‌های مدارس باید تعلیق شود و آزمون‌‌هایی که میزبانی آنها بر عهده تهران است به زمانی دیگر موکول شود.

بستری ۸۹۰ بیمار جدید کرونایی!

وی با بیان این‌‌که آمار کرونا در تهران با سایر استان‌‌ها تفاوت دارد، خاطرنشان کرد: در طول 24 ساعت گذشته 890 بیمار کرونایی در تهران بستری شدند و استان تهران دارای شرایط بسیار متفاوت است و باید مداخلات جدی‌‌تری اعمال شود و نباید زمان از دست برود.

رئیس ستاد مقابله با کرونای تهران ضمن تأکید بر تشدید نظارت بر رعایت پروتکل‌‌ها در اصناف، گفت: تشکیل تیم‌‌های نظارتی مشترک امروز در ستاد مصوب و قرار شد که در ذیل مجموعه حقوقی، انتظامی، دادستانی، تعزیراتی و بهداشتی به گونه‌‌ای عمل شود که با کمک صاحبان اتحادیه‌‌ها نظارت بر شیوه‌‌نامه‌‌های بهداشتی افزایش یابد.

وی با بیان این‌‌که استفاده بهینه از ماسک در سطح شهر بار مراجعین ما را کاهش داده است، تصریح کرد: در مورد ماسک نیز نظر اعضای ستاد کرونای تهران این بود که بخشی از اقشار جامعه امکان تهیه ماسک را ندارند و باید به گونه‌‌ای شود که وزارت صمت و نهادهای امدادی وخیریه برای اقشار ناتوان و ضعیف که توان خرید آن را حتی با قیمت مصوب ندارند، این ماسک‌‌ها به صورت یارانه‌‌ای در اختیار افراد قرار دهند.

زالی افزود: نهادهای تولیدکننده ماسک و مواد ضدعفونی‌‌کننده نیاز به حمایت ویژه مالی، بانکی و ارزی دارند تا بتوانند این اقلام را تولید کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.