وزارت خارجه ایران: آمریکا صدای مردمش را بشنود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۵۹۲۵۰ سایت خوان

خبر آنلاین : وزارت خارجه ایران با بیان اینکه آمریکا برای ارعاب معترضان به ارتش، «سگ‌های شرور و سلاح‌های شوم» متوسل شده، تصریح کرد: آمریکا به جای این کار، صدای مردمش را بشنود و سیاست‌های شکست‌خورده‌اش را تغییر دهد.

در پیامی توئیتری نوشت: رژیم آمریکا که به وعده‌اش برای توقف هدر دادن پول در ماجراجویی‌های خارجی عمل نکرده و اکنون هم غرق در بحران خودساخته کووید-۱۹ است، حالا برای ارعاب معترضان به ارتش، «سگ‌های شرور و سلاح‌های شوم» متوسل شده است.آمریکا به جای این کار، باید صدای مردمش را بشنود و سیاست‌های شکست‌خورده‌اش را تغییر دهد.

 وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران  جمعه شب نهم خرداد ماه در توئیتی دیگر عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران از قتل تاسف بار سیاه‌پوستان ابراز تاسف کرده، تبعیض نژادی مرگ‌آور در آمریکا را تقبیح می‌کند و از مقامات آمریکایی می‌خواهد که عدالت را در خصوص اینگونه قتل‌ها اجرا کنند. صدای معترضان باید شنیده شود. بدین منظور، سرکوب آمریکایی‌های رنج‌ دیده و محدودیت رسانه‌ها باید سریعا متوقف شود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن