سخنگوی دولت ارسال گزارش دیوان محاسبات به روحانی در اسفند گذشته را تأیید کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۴۶۲۱۸ سایت خوان

فارس : علی ربیعی ارسال گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷ از سوی دیوان محاسبات به رییس‌جمهور در اسفند سال گذشته را تأیید کرد.

علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری امروز (دوشنبه ۱ اردیبهشت) در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در مورد صحت خبر ارسال گزارش دیوان محاسبات درباره تفریغ بودجه ۹۷ به حسن روحانی در اسفند سال گذشته گفت: بله، این نامه ارسال شده بود.

وی با بیان اینکه دولت بیشترین نظارت را دارد، گفت: ضمن احترام عمیق به کارکنان و رئیس دیوان محاسبات، بحث ما این بود که نوع مواجهه باعث ایجاد فضایی علیه کشور شده است؛ بله ننوشتند «پول گم شده» اما هر کسی آن را می‌خواند به همین نتیجه می رسید؛ همان زمان رییس‌جمهور دستور لازم را صادر کردند.

به گزارش فارس، براساس گزارش دیوان محاسبات، از مجموع حدود ۳۰ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی تامین شده برای واردات کالا که دولت در فروردین سال ۱۳۹۷ آن را تصویب کرد، ۴.۸ میلیارد دلار آن معادلی برای واردات کالا نداشته است و مشخص نیست این ۴.۸ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی که دولت در سال ۹۸ عرضه کرده است، صرف چه چیزی شده است و الان کجاست؟

حسن روحانی رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم اما با قطعیت گزارش دیوان محاسبات را ۱۰۰ درصد غلط توصیف کرده بود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن