رئیس سازمان غذا و دارو: هیچ دارو و واکسنی در دنیا برای درمان کرونا نداریم

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۴۵۸۱۴ سایت خوان

فارس نوشت: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: هیچ دارو و واکسنی در دنیا برای درمان کرونا تأیید و معرفی نشده است.

 محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو در ارتباط ویدئو کنفرانس که با حضور تعدادی از خبرنگاران برگزار شد گفت: پلاسمادرمانی روشی است که در دنیا مورد تایید قرار گرفته است و توصیه‌های لازم برای جلوگیری از انتقال آلودگی رعایت شده است و در کنار نظارتی که انجام می‌دهیم وظیفه خود می‌دانیم به سازمان انتقال خون کمک کنیم.

شانه ساز گفت: هیچ کشوری هنوز اثربخشی داروی فاویپیراویر بر درمان بیماری کرونا اثبات نشده است و در کشور ما به موازات آزمایشات بالینی فرایند تولید شروع شده و این دارو برای درمان آنفلوانزا نز تولید می‌شود فرایند مطالعات بالینی مورد استفاده قرار گرفته است.

وی افزود: اخباری در فضای مجازی منتشر شد که باعث ایجاد یک باور غلط شد ولی کمیته علمی وزارت بهداشت این اظهارات را تایید نمی‌کند و کار مطالعات بالینی بدون توجه به هیاهو درحال انجام است.

وی ادامه داد: هیچ دارو و واکسنی در دنیا برای درمان کرونا معرفی نشده است و برخی مباحث مطرح شده در فضای مجازی غیراخلاقی است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن