فعال سیاسی اصولگرا: مذاکره با آمریکا یک لطیفه سیاسی است
محمدکاظم انبارلویی، با بیان اینکه کرونا نظامات جدیدی را بر حوزه اقتصاد، سیاست و فرهنگ جهانی تحمیل و جامعه جهانی را با یک پدیده کاملا متفاوت روبرو کرده است، اظهار کرد: در این شرایط نوع و کیفیت حکمرانی در غلبه بر این ویروس، معیار سنجش کارآمدی دولت ها قرار گرفته است.
وی ادامه داد: اتفاقاتی مثل دزدی محموله های بهداشتی و پزشکی نشان داد که حتی کشورهای G۸ یا ۲۰ در مواقع بحرانی در برابر هم قرار می گیرند؛ زیرا هنوز ساختارها مناسبی برای مقابله با ویروس کرونا ایجاد نکرده اند. در این بین همگرایی دولت ها و ملت ها بیشتر شده است، اما آمریکا همچنان بر طبل تحریم های ظالمانه علیه ایران می کوبد و با اقداماتی مثل دزدی محموله بهداشتی از هم پیمانان خود از جمله آلمان، ماهیت اقدامات ضدبشری خود را نشان میدهد.
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه فضای پساکرونا متفاوت از فضای پیش از شیوع این بیماری است، خاطرنشان کرد: میزان تاب آوری دولت ها و ملت ها مورد مطالعه پزشکان، جامعه شناسان و روان شناسان قرار گرفته است. به هر حال جامعه جهانی با یک دشمن مشترک روبرو شده است که به یک میزان به همه مردم جهان آسیب می رساند و جامعه جهانی در برابر پدیده مرگ به صورت عریان شدن قرار گرفته است. این ویروس تغییراتی در رفتار انسان ها بوجود آورده و نوع ارتباطات آنها را تحت تاثیر قرار داده است.
انبارلویی در پایان افزود: مردم جهان اکنون بیش از هر زمان دیگر در برابر حقیقت انسان، هستی، مرگ و قیامت قرار گرفته و به خداوند و معنویت نزدیک شدهاند. این فضا تاثیر شگرفی در روابط فرهنگی مردم جهان گذاشته و آنها را به هم نزدیک کرده است، البته به نظر می رسد در این بین آمریکا و برخی کشورهای اروپایی هنوز متنبه نشدهاند. آنها باید بدانند فضای پساکرونایی کاملا متفاوت از فضای پیش از این بیماری است.
مذاکره اصولگرایان با آمریکا لطیفه سیاسی است
پرویز سروری، دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی، درباره احتمال مذاکره بین ایران و آمریکا در شرایط کرونایی گفت: این هم از آن ترفندهای آمریکایی ها برای تحقیر ملت ایران است. آمریکا به صورت غیرقانونی یکی از بزرگترین پیمانهای بین المللی را زیر پا گذاشت و امروز باید پاسخگو باشد اما از موضع مدعی و مُحق صحبت می کند. آمریکایی ها به دنبال گرهگشایی از مشکلات ملت ایران نیستند بلکه می خواهند به جهانیان القا کنند «نهایتا ایران مجبور به گدایی حقش از آمریکا شد»، در چنین حالتی آمریکایی ها نه تنها آن حق را به ایران نمی دهند بلکه تحقیر دیگری را می خواهند به ملت ایران تحمیل کنند. وقتی تمام کشورهای غربی به راحتی زیر امضای خود در برجام زدند چه امیدی وجود دارد آمریکا با آن سابقه میثاق شکنانه اش پای امضایش بماند.
بنابر گزارش نامه نیوز، وی افزود: رفتار اروپایی ها بعد از خروج آمریکایی ها از برجام خیلی موضوعات را روشن کرد. آنها بعد از یک سال در برزخ قرار دادن ایران، سازوکار تحقیرآمیزی به نام اینستکس را پیشنهاد دادند و حالا نیز ناراحت هستند که چرا ایران از حق خودش به راحتی نمی گذرد و این آبنبات چوبی را قبول نمی کند. معتقدم پیشنهادی هایی از این دست برای مذاکره، تنها با هدف ایجاد تردید و دودلی در عزم ملت ایران است.
دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با اشاره به برخی از تحلیلهای اصلاح طلبان مبنی بر رفتن اصولگرایان به سمت آمریکا برای اداره کشور، بیان کرد: این تحلیل را بیشتر می توان به عنوان یک لطیفه سیاسی مورد بررسی قرار داد. ملت ایران همیشه دنبال صلح و آرامش در منطقه و کشور بوده است. طبیعی است که جریان نیروهای انقلابی تصمیماتی را اتخاذ خواهند کرد که آن تصمیمات منجر به گره گشایی از زندگی مردم شود. برای نیل به این مقصود ما باید به تقویت و پشتیبانی توانمندی ها و ظرفیت های داخلی مان بپردازیم و با قدرت های جهانی با قدرت صحبت کنیم.
وی در پایان گفت: چنین تفسیرهایی از «جریان انقلاب» از دسته تفسیرهای معیوب و بیمار است که اصلاح طلبان براساس آرزوهای خودشان عنوان می کنند. اگر می خواست که در بر همان پاشنه ای بچرخد که اصلاح طلبان چرخاندند اساسا نیازی به این همه تغییرات نبود و مردم ادامه همان روند را تأیید می کردند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.