برگزاری اولین جلسه تلکنفرانس تلویزیونی مجلس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۴۰۸۶۵ سایت خوان

تسنیم نوشت: سخنگوی هیئت رئیسه مجلس از برگزاری اولین جلسه تلکنفرانس تلویزیونی مجلس خبر داد.

اسدالله عباسی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از برگزاری اولین جلسه تلکنفرانس تلویزیونی قوه مقننه در روز(یکشنبه ۱۷ فروردین) خبر داد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: قرار است تا فردا نمایندگان هفت استان(تهران، مشهد، تبریز، اهواز، فارس کرمان، کرمانشاه )در مرکز استان مستقر شده و نمایندگان سایر استان‌ها می‌توانند در نزدیکترین استان های ذکر شده حضور یابند تا از طریق صداوسیمای استان و امکانی که این سازمان فراهم کرده، در جلسات علنی حضور مجازی داشته باشند.

عباسی تصریح کرد: فردا اولین جلسه تلکنفرانس تلویزیونی به صورت آزمایشی برگزار می شود تا در صورتی که پس از برگزاری جلسات علنی در روزهای (سه شنبه و چهارشنبه) هفته جاری، به هر دلیل امکان برگزاری جلسات علنی به صورت غیر مجازی وجود نداشت، جلسات پارلمان با استفاده از ظرفیت و امکانات سازمان صدا وسیما برگزار شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن